
Primers plats
Risotto de carabassa amb albergínia ofegada |
INGREDIENTS: (per a 4 persones)
1 litre de caldo de verdures - 1 cullarada de mostassa - 1 ceba - 1/2 pebrot verd i 1/2 vermell - 500 g. carabassa - 4 cullarades d'oli d'oliva - 1/2 culleradeta de pebre negre- 200 g. arros arbori - 100 g. suc taronja - 2 albergínies - 1 cullerada cebollino picat - 1/2 llimona en suc - 2 trocets de formatge de cabra (rulo) - 2 cullerades d'alfàbrega picada - salsa de soja.
|
COM ES FA?
1.- Escalfa el caldo de verdures amb la mostassa. Talla les cebes i els pebrots a trocets petits. Pela la carabassa i la talles a daus petits.
2.- Renta les albergínies i les talles a rodantxes i les ofegues per ambdós costats utilitzant dues cullerades d'oli d'oliva. Afegeixes una mica de salsa de soja i el suc de la llimona. Les poses en una safata i les espolvoreiges amb el cebollino picat fi.
3.- Escalfa dues cullerades d'oli d'oliva en una cassola i hi afegeixes la ceba i els pebrots, el pebre negre i una culleradeta de sal. Incorpora-hi l'arròs i l'ofegues fins que quedi translúcid. Afegeix-hi després la carabassa. Ara hi poses el suc de taronja i una mica de caldo. Ho remous fins que quasi s'hagi evaporat el líquid. Torna a afegir caldo. Repeteix el procediment fins que, després de 20 minuts, l'arròs estigui fet, però no massa tou. Retira l'arròs del foc, posa-hi les rodantxes de formatge de cabra i remou-ho una mica, tires l'alfàbrega picada fina i ho serveixes calent acompanyat de les albergínies.
|